úterý 19. dubna 2016

Proč není déšť důvod..


Na třetím Fashion Weekendu nám zhusta pršelo. To jo.
To jsme čekaly..Vždyť je taky apríl, že.. 

Jenomže co jsme nečekaly, to byla Vaše absence!
Některé z Vás statečně dorazily, déšť nedéšť... Těm udělujeme čestnou pochvalu:-)

Pro ty ostatní, které jsme v sobotu postrádaly, jsme připravily manuál 

Fashion Weekend za každého počasí: 


Jasno:
bez problémů, bez debat. Po ranním rituálu netrpělivé posouvání hodinové ručičky - už aby bylo devět. Poté veselým krokem/veselým kolem směr FW. Šaty vlají, úsměv na rtech.. Po lovu na koupaliště, na výlet..



Polojasno:
pár příjemných mráčků, krásné zpestření slunečného dne..  Ranní káva, croissant, noviny.. Žádný spěch, hezky zlehka.. Tílko, sukně.. S sebou psa, kočárek, babičku, kamarádku.. A jde se. FW je jen do jedné..


Zataženo:
Lenošné ráno, paprsky nešimrají pod nosem. Ke snídani otevřít knihu.. Čas na domácí práce, které se zkrátka někdy udělat musí.. Hotovo! Odfouknout vlasy z čela, sundat rukavice a po chvilce "jen sedět" vyrazit protáhnout pokroucené tělo a zaslouženě se odměnit.. 



Déšt:
Absolutní nechuť vstát z postele.. Po otevření očí doporučujeme je zase rychle zavřít a spát dál (platí pro bezdětné:-). Po druhém probuzení snídaně do postele a kniha/fotoalbum/film.. Nejlépe stále pod peřinou.. Poté přemýšlet o tom, jestli by nebylo přecijen dobré na FW vyrazit. Máme to blizoučko a hlavně! Holky to zas sbalí a přijedou bůhvíkdy.. Prošvihnout aktuální kousky = nežádoucí. 
Vychumlat z peřin, oblíknout bundu a vyrazit..




Bouřka:
Nechat se vzbudit hromy, blesky. Otevřít okno, zasněně koukat a poslouchat přírodu. Pokud je to první jarní bouřka, vyběhnout ven a nechat se opršet, protože ta omlazuje! Pak roztáhnout deštník a hr na FW. Na kafe, na koláče, na zasloužený lov!


 A teď už víte, že na Fashion weekend můžete vyrazit kdykoliv!

Kdybyste ale přecijen váhaly, máme pro Vás neodolatelné lákadlo!

V případě, že bude v termínu FW mrholit, pršet nebo bouřit,
 odečteme Vám z nákupu 10%!!

Za statečnost!



Autor obrázků: Hana Pilařová









Žádné komentáře:

Okomentovat